Några pissföretag som jag hatar.

Tänkte att det var dags för mig att spy lite galla över företag som beter sig illa så jag tänker nu rada upp några och ge lite motiveringar till varför dom suger.

Livsprognos.se drivs av skojarföretaget marantana ab och deras affärsidé är att sälja tester a'la expressens korkade webtester för att ta reda på hur gammal du blir. För detta tar dom 199:- kr per test och allt man gör är att fylla i sitt personnummer vilket betyder att dessa pissföretag kan skicka ut fakturor till höger och vänster. Deras kundtjänst suger väldigt hårt och man måste anmäla dom till snuten och konsumentverket för att de ska makulera sina bluffakturor. Det framgår knappt heller att testen kostar pengar att göra. Vad jag förstått så har konsumentverket fått in över 100 anmälningar mot detta sk företag så förhoppningsvis kastas skojarna in i fängelsehålan snart. Googla gärna "marantana ab" så kommer ni till några roliga sidor.

CD Wow säljer cd skivor, dvd filmer och tv spel till billiga priser och erbjuder alltid gratis frakt. Det här låter ju superduper men det är bara det att grejerna kommer fram efter en månad eller inte alls. I början av juni förhandsbokade jag harold and kumar 2 unrated version hos dem och den skulle släppas 29:E juli. Vad tror ni händer den 29:E juli? Jo det kommer ett mail där det står att den är slutsåld hos leverantören!! HAHA! Va i helvete?! När man förbokar en film ska den finnas i ens brevlåda på releasedatumet, det är hela grejen med att förboka. Men icke då! Här fick jag vänta tills 10:e augusti innan den skickas iväg och nu 22:e har den fortfarande inte kommit. Jävligt dåligt! Har varit i kontakt med kundtjänst flera ggr och de ber bara om ursäkt och slickar röv för att slippa betala tillbaka. Det sämsta med deras kundtjänst är att de har en mailadress som går till en svensk kundtjänst men ändå så får man mailsvar att man ska maila dem på engelska! Detta är inget annat än ett lureriföretag och jag hoppas dom går i konkurs och att ägaren får könsherpes.

Glocalnet säljer telefoni och bredband som vi alla vet och ingen kan va lägre än glocalnet. Det är faktiskt sant, sämre pissföretag får man leta efter. För några år sen skulle jag ha ADSL via dom men det kopplades aldrig in, jag va i kontakt med kundtjänst minst 20 ggr och dom sa alltid "Det kopplas in snart", "vi kan inte se att du är kund här" "inte fan vet jag, ring supporten" som tur var hittade jag ett kryphål så att jag kunde säga upp deras tjänst och när jag ringde för att säga upp den var supportkillen skitotrevlig så jag sa att jag han kunde fara åt helvete. Det uppskattades inte. Kort efter uppsägningen kom en räkning på 1500:- och då lackade jag totalt och ringde dom igen men blev satt i telefonkö så jag fick skicka rekomenderat brev där jag förklarade läget och uttryckte mitt hat för dom. Efter tre månader kom ett brev där det stod att fakturan var makulerad, men ingen ursäkt fick jag. Det va jävligt lågt!

Myrorna säljer begagnat skit till svinhöga priser och bedriver maffiaverksamhet mot andra loppisar. Jävligt etiskt från frälsis sida säger jag bara! Som vi alla vet så är frälsis den rikaste krösus och inkomsterna från myrorna gör dem ännu rikare. Eftersom folk skänker pengar och grejer till myrorna slipper de inköpskostnader, vidare så samarbetar kommunerna med myrorna så de som åker och hämtar skiten hemma hos dig är ofta soc fall som slavar för myrorna för c:a 50kr i timmen och de har inte rätt till semesterersättning. Deras lastbilar är även undermåligt servade och arbetarna får inte ens arbetskläder. Det finaste i kråksången är att ifall du är en gammal människa som vill skänka din malätna soffa som katten klöst sönder så vill inte myrorna ta emot den men dom kommer ändå debitera dig med 200kr för att köra den till tippen, de har ju ändå åkt hem till dig liksom... Men hur mycket går då till välgörenhet som de slår sig för bröstet med? Ja med tanke på hur rika frälsis blir och hur kasst arbetarna som slavar för myrorna har det så kan jag väl gissa på att 1kr per hundralapp dimper ner hos nån stackars afrikan med somaliamage. Enligt de själva utför de guds arbete men jag tycker mer att det verkar som om de utför djävulens. Personligen kommer aldrig att stödja dessa skenheliga falska profeter med en enda krona i framtiden!

Radiotjänst ljuger och luras och tar betalt för en tjänst som inte finns. Betalar du inte "tv avgiften" så kommer det hem folk och hotar dig. Beskyddarverksamhet någon? Kanalerna man får är även keffa och sänder som på sin höjd ett värt program i månaden. Men de skyddas av staten så det är inte så mycket vi hederliga fritänkare kan göra åt saken.

Magnus Betnér är väl inget företag direkt men han är ju duktig på att trampa i klaveret. Det är rätt kul att han är så dum pk att det blir pinsamt. Soft att du skämtar om att knulla din egen dotter äckliga människa. Sen undrar jag hur mycket han egentligen vet om israel eller mellanöstern konflikten, han kan skämta om judars girighet osv men han vågar knappt ta i att skämta om palestinska terrorister som faktiskt också gör en hel del dumheter... Israel är ju självklart inte världens bästa land men dom är långt ifrån världens sämsta. Jag skulle vilja höra herr betnér ironisera över saudi arabiens censurlagar och deras rättsystem, det vore nått. Men tills herr betnérs riktiga kulor trillat ner får vi nöja oss med pedofilskämt och antisemitiska gliringar. hans skämt om svensk hiphop var dock jävligt roliga så han är väl den jag tycker mest om i den här listan men eftersom jag är värsta judekramaren så har jag lite blandade känslor när den här mannen sätter igång att raljera...

Nu kommer jag inte på mer men det finns säkert fler pissföretag ute i vår vackra värld.

Dagens wikipediablunder:

The Struggle Continues Instrumentals
Från Wikipedia
Hoppa till: navigering, sök
The Struggle Continues Instrumentals, samtliga instrumentaler från The Struggle Continues-albumet släppta på LP ett tag efter att albumet släpptes. Förutom att lyssna på låtarna utan rapparnas röster fanns även ett bonusspår där man hör hur Supreme våldför sig på småbarn, något som chockade svensk media under en kort tid men snart blev bortglömt.

http://sv.wikipedia.org/wiki/The_Struggle_Continues_Instrumentals

Varje dag lär man sig nått nytt, inte visste jag att supreme i looptroop rockers va pedofil. Men men döper man sig efter en hamburgare kan man ju inte va så clever. Men det kanske är det som är grejen, att döpa sig efter nått snabbmatsrelaterat. Så watch out world Mc Chili Cheese is on the move!


Jag måste säga att jag älskar Sverige!

Men BUUU till SVT för att dom hycklar och ljuger!


The Best Of Henrik aka Conehead.

Idag hade jag en trevlig konversation med min vän conehead på msn.
Notera att varje gång det är tomt eller står "henrik har skickat ett röstklipp" så har han spelat in när han släpper väder.
Pelle är jag.

Pelle säger:

fan va seg man varit idag

Henrik säger:

jo jag med.. ska bli skönt o träna imorrn

Henrik säger:

ska vi köra vid 2?

Henrik säger:

Spela upp/stoppa Spara som

Henrik säger:

Spela upp/stoppa Spara som

Pelle säger:

japp två blir bra

Pelle säger:

va ska du köra imorn?

Henrik säger:

bröst, biceps och mage

Henrik säger:

du`?

Pelle säger:

samam typ

Henrik säger:

fett

Henrik säger:

bajs

Pelle säger:

japp

Pelle säger:

bajs?

Henrik säger:

förlåt jag tänkte på hur trevligt det vore att bajsa på sara

Pelle säger:

vem är sara?

Henrik säger:

en brud

Pelle säger:

som du vill fjessa med?

Pelle säger:

henrik has a girlfriend la la la la!!

Henrik säger:

hon var intresserad av mig men så nämnde jag att jag ville att hon skulle ha blöja på sig och då tappa hon intresset helt

Pelle säger:

hahaha är du seriös nu?

Henrik säger:

jo

Henrik säger:

förde fram det lugnt och sansat men hon var lite pryd innerst inne

Pelle säger:

du måste ju driva

Henrik säger:

gillade killar som drog henne i håret och smiskade henne

Henrik säger:

vågade aldrig fråga om jag fick äta tuggummi så jag fick diarré och sedan bajsa på henne

Henrik säger:

hehe fontänbajs

Pelle säger:

berätta mer.

Henrik säger:

njae finns väll inte så mycket mer att berätta

Henrik säger:

hehe skulle vara roligt och sätta rövhålet mot en tjejs fitta och sedan bajsa så bajset kommer in i henne

Henrik säger:

Spela upp/stoppa Spara som

Pelle säger:

den här konversationen hamnar på min blogg

Henrik säger:

nämn inte mitt namn bara

Henrik säger:

Spela upp/stoppa Spara som

Pelle säger:

de e lugnt, det är en anonym blogg

Henrik säger:

coolt länka sen

Pelle säger:

japp


RSS 2.0