Veckans djur!

Denna vecka tillägnar jag (även retroaktivt) till grävlingen som är ett av mina absoluta favvodjur.
Varför gillar jag grävlingar?
Jo för det första: Man kan skjuta dom med pilbåge och dom skiter i det. Sen så äter som getingar. med andra ord: Tummen upp!

En rolig anekdot om grävlingar va i onsdags på träningen då ja skämtade med några där att jag skulle skjuta en grävling med pilbåge. Dom jag snackade med började jiddra om hur man skulle döda grävlingar, sen försökte jag säga att jag skämtade men dom hörde inte utan fortsatte diskutera högljutt om grävlingsdöderi och sånt. Hoppas dom glömt det tills på lördag...image7

På norrfronten ganska nytt.

Nu har det gått 9 dagar på mitt projekt. Det har inte varit alltför jobbigt, visst har jag haft mina psykryck där jag stått och glott på godiset inne på lidl men inget som jag inte kunnat hantera. Jag har fått utstå många frestelser, ju mer man tänker på vad man får käka desto svårare blir det ju. En del tror att jag kommer klara det och andra inte. Hur som helst så vägde jag mig idag och det verkar som om målet att gå ner 2kg kommer bli lätt. Vågen stod på 69,3kg och då hade jag ändå kläder på mig. Så jag väntar med spänning på nästa fredags invägning!

It's time I joined the ranks!

Både Morgan Spurlock och Doug Benson har gjort det. Ett 30 dagars projekt. Morgan Spurlock svullade donken tills han blev plufsig och seg och Doug Benson rökte weed i 30 dagar och det hände väl inte så jättemycket med honom, han var ju en weedare redan innan.

Själv tänkte jag att mitt 30 dagars projekt skulle dras åt det lite mer hälsosammare hållet. Jag ska nämligen avstå ifrån några saker som jag tycker gör livet värt att leva nämligen:

Skräpmat i alla dess former
Godis
Alkohol
Chips, jordnötter och liknande
.

Så nu har jag laddat upp med hälsokost hemma och meningen med detta projekt är att dokumentera olika faktorer som förändras under tiden. Kan tillägga att den 1:a maj vägde jag in mig och då låg jag stadigt på 70kg. Det ska bli intressant att se hur vikten ändras. Träningen kommer att hållas som vanligt och jag kommer inte käka några kosttillskott förutom Omega 3 kapslar och Only One vitaminer.

Så idag har det alltså gått 3 dagar sen jag började mitt projekt och än så länge känner jag ingen större abstinens men jag kommer återkomma om c:a 1.5 vecka så får vi se om galenskapen kommit smygande.

Stay tuned!


Vart är världen på väg?

Idag fick jag veta att man inte får ha vilka bilder som helst på sin blogg för att vissa sorgliga satar kan lacka ur och summan av kardemumman är då att jag får lägga ut 12 papp som jag tänkt spendera på sneakers.
Jävlar vilken lång mening, men skit i det. Det som gör mig lack är att jag inte får göra som jag vill. Jag får inte gå mot rött, jag får inte röka gräs i skolan. Jag får inte skita med öppen dörr (vilket jag iofs gör för jag bor ensam), Men var tog friheten vägen egentligen? Men ja ska väl inte klaga. Ja säger som eddie meduza: "ja bara runkar, o än så länge kan man inte åka fast för det"

En annan rolig grej som hände häromdagen när vi ändå är inne på ämnet var att jag skulle besöka min vän jonathan. Det va soligt och fint ute så jag ekiperade mig med mina vackraste kläder (urtvättade mjukisar, skabbig vindjacka och brillor från macken) När jag kommit till idrottsparken så ser jag en polisbil "vafan gör grisen här idag?" tänkte jag stilla och gick förbi. Nyfiken i en strut som jag alltid är blängde jag in i bilen för att se hur det missbildade fettot sorry excuse for a bitch ass copper såg ut. Snacka om att jag tappade hakan när det sitter en modellsnygg brud bakom ratten! Självklart gjorde jag det enda rätta, jag gav henne ett hejdundrandes leende. Tyvärr uppskattade denna poliskvinna inte detta leende (hon hade säkert mens) och det såg ut som om hon va på väg efter pickan och skulle wasta mig på fläcken. Taktisk som jag var ökade jag inte farten nämnvärt för jag vet att det är misstänkt beteende och nu när vi är med i schengen så kan snuten typ köra upp batongen i sketan på dig utan att ens säga hej.

Efter att jag gått ett tag så undrade jag varför hon såg så vred ut när jag bara försökte va artig. Det första jag kom att tänka på var att jag var ful, det va en teori jag kastade direkt för utan att skryta kan jag lätt säga att jag är en 8,5a av 10. Den andra va att hon va sur för att jag va ledig och hon jobbade... Jaa hmm ett tänkbart skäl men är man polis så gillar man ju att slå aik:are o sånt och sitta utanför IFK's hemmaarena är ju inte samma grej. Men det övertygade mig inte. Så idag frågade jag en polare om mitt prekära problem, hans svar var att hon va sur för hon visste att jag bara ville ligga med henne och inget annat. Då trillade poletten äntligen ner! Det måste varit därför!

Summan av kardemumman av detta blir att jag måste förändra min teknik, det får inte synas så väl vad jag vill. Näe nu är det going undercover like james bond up in this biatch! Och ett speciellt tack till min polare! (jag lämnar dig anomym pga säkerhets skäl... Du vet dom är ute efter oss alla).

RSS 2.0