Div roligheter på internet.

Internet kan användas till så mycket. i mitt fall så äre väl typ, musik + facebook + film + "konstiga" filmer + facebook + myspace + NT + diverse surf. Ibland även msn. Just i detta nu satt jag och snackade med min minsta syster på msn (åldermässigt minst, mognadsmässigt kan nog diskuteras...) Hon bor iaf i Oslo nu (ni vet dit alla som inte pallar gå gymnasiet flyttar) Fast syrran gick ut med högre betyg än både mig och min andra syster tillsammans så hon är väl undantaget som bekräftar regeln, hur som helst så snackade vi om nått när emma som hon heter sa:

"haha...här i norge kan man heta ragnar som tjej" och det gjorde att jag började apflabba här hemma i mitt kök/datarum. Jaa ibland är man sannerligen lättroad. Men allvarligt!? En brud som heter ragnar!? WTF!!! det lär ju aldrig gå o ha sex med henne liksom "åååh ååååh Ragnar!!!" hur fan låter det?! :S Och smeknamn på Ragnar blir ju "ragge" vafaan?! :S

Det är suspekt det där med androgyna namn, jag är glad att jag själv har ett maskulint namn. Men stackars tjej som får ett pojknamn, visserligen kanske jag är sexistisk nu men det kan ju slå fel med ett namn som inte passar ens kön. Tror inte många tjejer vill heta "börje" och jag själv skulle nog inte va överdrivet glad ifall mina föräldrar hade döpt mig till "brunhilde".  Iofs äre ju mer till en identitet än ett namn, jag gick ju t ex i samma klass som en sjukt snygg tjej som hade ett lite "androgynt" namn... Hoppas inte hon läser det här för det vore ju lite pinsamt eftersom jag egentligen är väldigt pryd av mig...

Näe nu känns det mest som jag maler en massa men det va ju lite roligt det här med namn.
Förresten, idag skulle jag ladda hem (på itunes) black milks skiva och när jag sökte på det kom det upp en massa negerporr, det va pinsamt.


Always one step ahead of you...

I dessa dagar när vi snart kommer vara övervakade i vad vi än gör så är det väl egentligen inte annat än rätt att vi ger igen med samma mynt. För det är ju inte mer än rättvist, eller hur? Säger inte exodus; "ett öga för ett öga, en tand för en tand"? Sist jag glodde i den så gjorde den det.

Så vad gör vi då med tjuvlyssnarna och smygtittarna som sitter i vår regering? Jo vi (folket) måste således hålla koll på dom. Det första man kan göra är ju att peta fram adresser, det brukar inte vara alltför svårt eftersom adresser ofta är offentliga handlingar. Förutom i de fallen då de fega knähundarna sprungit och bölat till folkbokföringen att deras adresser ska vara hemliga. I detta fallet så finns ju alltid forumet Flashback (ja har inte adressen men googla om ni pallar) där det finns en mycket omfattande tråd med info om FRA och personerna bakom institutionen. Kan även tänka mig att det kan finnas information om våra kära riksdagspolitiker där.

När man hittat den personen man vill övervaka är det egentligen inte så svårt, har du ett teknikmagasinet eller nån annan skojig affär nära dig så brukar det finnas diverse spionutrustning att köpa där som mörkerkikare och parabolöron. Har du även en hyfsad kamera kan du ligga i buskarna och smygfota den du vill övervaka, piece of cake. Vill du go for the hattrick kan du alltid bryta dig i vederbörandes hus och plantera en mikrofon i en lampa eller så, men plantera inte micen i krukväxterna, jag är relativt säker på att 100% av borgarpacket anlitar svart städhjälp som vattnar blommorna då och då...

Även om politikerna påstår att den som inte har något dölja kan känna sig säker så borde de ställa sig frågan ifall de har något att dölja. Enligt min erfarenhet har ALLA något att dölja. Ta t ex Norrköpingsmoderaten Gunnar Axén. Han smet från tv licensen i c:a 15 år, har setts på bordeller och strippklubbar och jag kan nog gissa mig till att han är väldigt förtjust i vita vintrar om ni fattar vad jag menar. Han var också en av fähundarna som röstade JA till FRA lagen. Hur kommer lagen då att påverka herr Axén? Ja han lär ju inte kunna skryta lika mycket om hur han går till horor, köper koks och beställer TV apparater i falskt namn. Eller har han månne FRA's skydd? Det politiska spelet fungerar ju oftast så. Bosse Bengtsson som bränner hemma och säljer till grannarna får skaka galler medan riksdagspolitikerna går fria.

Men nu känns det som om jag kommit ifrån ämnet lite granna... Den här posten skulle ju handla om hur man kan övervaka dom som övervakar en. En rättighet vi svennebananer dock har är att vi kan kräva ut dokument från bland annat FRA om vad de har på oss. Så om alla svennar gjorde det vore det fint papperskyffleri för FRA och det skulle nog innebära lite nya jobbtillfällen när dom måste printa ut nio miljoner akter... Och enligt lag måste dom det för annars kommer dom bli pippade i brunögat så hårt att ingen av dom kommer kunna gå rakt på hundra år.

En annan kul grej man kan göra om man inte pallar att sitta o häcka i politikernas rabatter eller skicka brev till FRA och begära ut sin akt en gång i veckan är att kryptera ALL kommunikation man gör. Detta är extra roligt eftersom FRA lär dregla över krypterad information som ett SOC fall dreglar när han ser att den 25:e närmar sig i kalendern. Snacka om att FRA kommer bli besvikna när dom spenderat ändlösa resurser för att knäcka din kryptering och så har du bara diskuterat vilket kaffe som är godast, gevalias eller zoegas... Här hittar du info om du vill kryptera din kommunikation: http://frapedia.se/wiki/Huvudsida

Vi måste ta vårt medborgerliga ansvar i den här frågan och göra allt vi kan för att göra livet så svårt för `FRA och riksdagen. Det är som när Dexter sa till Doakes; I am always one step ahead of you.

Och för att få FRA's uppmärksamhet avslutar jag denna post med ALLAHU AKKBAR!

RSS 2.0